polníček
rukola
svazková mrkev
okurka hadovka
hovězí zadní maso
1 bobkový list
3 kuličky nového koření
5 kuliček pepře
sůl
Zálivka:
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce javorového sirupu
2 lžičky sezamového oleje
Hovězí zadní dáme do hrnce, přidáme koření a sůl, dáme do hrnce vodu, aby bylo maso ponořené, a několik hodin vaříme na mírném ohni. Necháme vychladnout. Mrkev a okurku nakrájíme na kousky, smícháme s polníčkem a rukolou, zalijeme zálivkou. Přidáme maso nakrájené na kousky.
rukola
svazková mrkev
okurka hadovka
hovězí zadní maso
1 bobkový list
3 kuličky nového koření
5 kuliček pepře
sůl
Zálivka:
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce javorového sirupu
2 lžičky sezamového oleje
Hovězí zadní dáme do hrnce, přidáme koření a sůl, dáme do hrnce vodu, aby bylo maso ponořené, a několik hodin vaříme na mírném ohni. Necháme vychladnout. Mrkev a okurku nakrájíme na kousky, smícháme s polníčkem a rukolou, zalijeme zálivkou. Přidáme maso nakrájené na kousky.
Žádné komentáře:
Okomentovat