1,5 hrnku špaldové mouky
0,5 hrnku hladké pšeničné mouky
1 necelý hrnek třtinového cukru
1 bezfosfátový prášek do pečiva
1 hrnek mléka
0,5 hrnku řepkového oleje
2 vejce
2 vrchovaté lžičky skořice
1 necelý hrnek třtinového cukru
1 bezfosfátový prášek do pečiva
1 hrnek mléka
0,5 hrnku řepkového oleje
2 vejce
2 vrchovaté lžičky skořice
1 konzerva
máslo a hrubá mouka na vymazání plechu
Všechny suroviny kromě broskví smícháme v míse dohromady. Vymažeme plech máslem a vysypeme hrubou moukou. Nalijeme do něj těsto, na něj rozmístíme okapané a pokrájené broskve. Pečeme v troubě na 180° 30 minut, zapíchnutím párátka/špejle zkusíme, jestli už je hotovo. Většinou ano, někdy je třeba péct trochu déle, ale 40 minut celkem stačí.
máslo a hrubá mouka na vymazání plechu
Všechny suroviny kromě broskví smícháme v míse dohromady. Vymažeme plech máslem a vysypeme hrubou moukou. Nalijeme do něj těsto, na něj rozmístíme okapané a pokrájené broskve. Pečeme v troubě na 180° 30 minut, zapíchnutím párátka/špejle zkusíme, jestli už je hotovo. Většinou ano, někdy je třeba péct trochu déle, ale 40 minut celkem stačí.
Žádné komentáře:
Okomentovat