pondělí 16. ledna 2017

Mangovo-avokádový salát s minikrevetkami

 
 
MANGOVO-AVOKÁDOVÝ SALÁT

1 mango
1 avokádo
80 g cherry rajčat
půl hrsti lístků čerstvého koriandru

Zálivka
šťáva z půl limetky
1,5 lžíce olivového oleje
sůl

Mango a avokádo nakrájíme na malé kostičky, cherry rajčata na osminky, nasekáme lístky koriandru, promícháme. Zalijeme zálivkou, promícháme.

MINIKREVETKY

250 g mražených vyloupaných krevetek
4 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku
0,5 lžičky chilli

Rozehřejeme na pánvi olivový olej, do něj prolisovaný česnek a chilli, chvilku restujeme (pozor, ať se to nepřipálí). Krevetky propláchneme pod teplou vodou, okapeme, nasypeme do pánve a restujeme, než jsou hotové (cca 5 minut).
 

 

Žádné komentáře:

Okomentovat